InstagramMet de opkomst van de smartphone waarmee je altijd en overal op internet kunt, zijn er ook ontelbare apps ontwikkeld. Iedereen wil tegenwoordig alles met vrienden delen en det daarmee vanalles online. Als jij ook alles met je vrienden wilt delen, dan is  Instagram een hele leuke app. Met Instagram maak je foto’s, je bewerkt ze en je kunt ze daarna online zetten en delen met Facebook. Net zoals met Twitter, kun je met Instagram mensen volgen en je kunt weer door jouw vrienden gevolgd worden.

De fotoapp van de Hema is erg leuk. Je kunt hiermee je foto’s uploaden en er een kaartje van maken. Vanuit je IPhone adresboek selecteer je de adressen waar je kaartje naartoe moet en dan gaat de rest vanzelf.

Met Iphoto voor de IPad en de IPhone kun je gemakkelijk je foto’s maken en eenvoudig bewerken. Met deze app kun je de kleuren scherper en meer helder maken. Hierdoor worden al je foto’s kleurrijk en stralend.

Er zijn ook websites die je foto’s vanuit bijvoorbeeld Instagram kunnen gebruiken voor het afdrukken van je foto op canvas. Steeds meer foto’s worden met de smartphone gemaakt en het is zonde als er verder niets mee gedaan wordt.

Tags